De wijk Malburgen

Heeft een historie en zo ook de bewoners..

Maar zij worden vergeten,  jongeren weten niet waar ze welkom zijn, kleine kinderen lopen gevaar door razend verkeer of vreemde figuren in de wijk..ouderen verdwijnen achter de deur en weten niet waar ze terecht kunnen voor hun hulpvraag want er is een grote  keus aan instanties maar wie heeft echt tijd.

De woningen in oud malburgen beginnen Schots en scheef te staan op de kaart. Rondom staat mooi nieuwbouw maar historie vernieuwen lijkt niet belangrijk. De wijk meenemen in vernieuwingen lijkt in oud malburgen vergeten. Zowel de wijk als bewoners lijken er niet toe te doen en worden niet gehoord. Medewerkers leefomgeving wisselen te snel van wijk waardoor plan van aanpak met ze meeverdwijnt naar een nieuwe wijk……welke partij zet zich echt daarvoor in..maak je beloftes waar…en laat je doel pas los wanneer het bereikt is…want ook oud Malburgen Oost doet er toe.

Ceryl

Malle burgers