Wat zou het mooi zijn als ieder mens zich verbonden voelt en iemand heeft om over gevoelens te kunnen praten. Een reden heeft om uit bed te komen en een zinvolle dag te hebben. Dat ieder mens zich op een unieke manier mag ontwikkelen. Een praatje maken in de buurt voor wie hier behoefte aan heeft. De bijstand en participatie zijn aan vervanging zou. Er zijn mensen met een psygische kwetdbaarheid die heel waarrdevol werk doen, echter niet voldoende worden beloond, waardoor ze vaak ongezonde keuzes maken. Een idee wat ik mij leeft is om mensen zwerfafval te verzamelen en samen een praatje maken of in stilte voor wie daar behoefte aan heeft. Er de mogelijkheid bestaat om een collectieve community op te bouwen wat beloond word voor een ieder die bijdraagt aan ons sociale kapitaal. Ik hoop dat we snel klaar zijn voor een nieuwe economie zodat we duurzaam in harmonie kunnen leven. We meer leren omgaan met onze verschillen en diversiteit omarmen. We met elkaar mens mogen zijn met universele behoeften. 

Petra inclusie community 

Inclusie, iedereen mag op een unieke manier meedoen.